Skip to main content

Tjäna pengar till klassen eller laget!

Så här går det till!

Kontaktpersonen för er klass/lag börjar med att registrera er försäljningsstart via formuläret längre ned på sidan.

Ladda ner vårt säljmaterial. Börja sedan sms:a nära och kära eller knacka dörr hos vänner, grannar och släktingar för att berätta om er försäljning. All info finns i säljmaterialet.

När ni är klara med er försäljning, ska den som är er kontaktperson fylla i beställningsformuläret nedan för att skicka en sammanställning av er försäljning till oss.

När vi har mottagit er beställning får ni ett mail av oss med information om när korv och kassar kan hämtas upp i vår fabriksbutik. Ni packar kassarna så de är redo att delas ut.

Dela sedan ut korvkassarna och ta betalt. En faktura skickas sedan till kontaktpersonen för laget/klassen.

Sedan är allt klart och ni har tjänat en slant till laget eller klassen!

Vad tjänar ni på Lilla korvkassen?

Lilla korvkassen
Innehåller:  1 pkt Smégrillare, 1 pkt Chorizo, 2 pkt Mälargrillare.
Ni säljer lilla korvkassen för: 150 kr
Ni tjänar: 50 kr/kasse

Vad tjänar ni på stora korvkassen?

Stora korvkassen
Innehåller: 1 pkt Wienerkorv, 1 pkt Falukorv, 1 pkt Frukostkorv, 1 pkt Smégrillare, 1 pkt Mälargrillare, 1 pkt Chorizo.
Ni säljer kassen för: 299 kr
Ni tjänar: 50 kr/kasse

Vem kan sälja

Föreningar/klasser i Eskilstuna med omnejd. Föreningar/klasser runt om i landet. Vänligen hör av er till oss med ett estimat för hur mycket ni tror att ni kan sälja. Vi kan skicka korv och kassar med kylfrakt. Frakten är kostnadsfri om den överstiger 25 kg, annars tillkommer det en fraktkostnad för laget/klassen.

Steg 1. Registrera er säljstart

Den som registrerar sig som kontaktperson måste vara över 18 år.

Steg 2. Ladda ner försäljningsmaterial

Steg 3. Registrera er försäljning

När ni registrerar er försäljning måste ni göra det senast på onsdagen för att hämta korvkassarna på fredagen veckan efter.

Vi älskar att stötta föreningar & skolklasser!

MälarChark är Eskilstunas och Sörmlands lokala korvtillverkare. För oss är det viktigt att arbeta med leverantörer i närområdet och hämta råvarorna från gårdar så nära som möjligt. Därför köper vi vårt kött från Rekarnekött och Hammarby Storgård i Eskilstuna. Genom åren har våra korvar fått flera utmärkelser och guldmedaljer under SM i Charktillverkning. 22 utav de 23 produkterna som vi har i sortimentet är prisbelönta. Det tror vi beror på ett gediget kunnande, gamla recept och fina råvaror.

Önskar ni möjligheten att erbjuda korv som är utav hög kvalité samt lättsålda? Tveka då inte att ta starta er försäljning!